Over NADUVI

DÉ OUTLET VOOR INTERIEUR ITEMS

NADUVI: dé online outlet voor interieur-merken
Elke dag nieuwe home & living producten met hoge kortingen

NADUVI lanceert een online interieur-outlet waar items van bekende interieurmerken met hoge kortingen worden aangeboden. Op het platform, dat zojuist bij de Shopping Awards 2020 genomineerd is als 'Beste Starter', presenteren merken in shop-in-shops de mooiste musthaves voor alle ruimtes in huis: van de woonkamer, tot de badkamer en keuken - en decoratieve accessoires. Meer dan tachtig merken waaronder Zuiver, Riverdale, Sambonet, Rivièra Maison, Eichholtz, Essenza staan nu of komen binnenkort live op het platform. 

woonkamer scandinavisch bank planten
sierkussens kruk plaid kussens

DE MOOISTE MERKEN

In onze online Home & Living outlet kun je winkelen bij de bekendste merken. Dat kunnen grote internationale designermerken zijn, maar ook de lokale opkomende talenten. Samen bieden wij een breed assortiment aan in verschillende stijlen. Blijf up-to-date en volg je favoriete merken om niks te missen!

ALTIJD KORTING

Bij NADUVI winkel je met gratis verzending. Onze kortingen liggen tussen de 30 en 80%! Naast elke dag nieuwe deals, geven wij graag onze nieuwe klanten 10% extra korting op hun eerste aankoop, so let's shop!


woonkamer bank industrieel
NADUVI gebruikt cookies om onze site persoonlijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
Je bent ingeschreven!