Rustige aardetinten: upgrade jouw tuin of balkon met dé kleur van 2022

Rustige aardetinten: upgrade jouw tuin of balkon met dé kleur van 2022

on - onderwerp

Warme en koele tinten met elkaar combineren? Dat kan deze lente ook gewoon in de tuin of op het balkon. Kijk maar naar de kleurentrend van 2022: rustige aardetinten. Creëer een oase van rust met de kleuren bruin, zand, terracotta, beige, taupe, maar ook zacht groen en geel. 

Ben je benieuwd hoe je deze kleuren het beste kunt verwerken in je tuin of balkon? Check dan onze tips en geef jouw tuin of balkon een boost! 

1. Aarden met een vloerkleed

Met aardetinten kan je veel kanten op en hoef je jezelf niet te beperken met eentonige kleuren. Doordat dit palet zo breed is, zou je ook kunnen kiezen voor een kleur dat minder voor de hand ligt, zoals terracotta of groen. Het fijne aan aardetinten is dat je elk meubel met elkaar kan combineren, omdat de kleuren goed op elkaar aansluiten.

Shop hier alle vloerkleden

2. Tijd om kleuren te combineren! 

Het is begrijpelijk dat je er niet op zit te wachten om een compleet nieuwe loungeset aan te schaffen. Toch is er een makkelijke manier om je tuin of balkon up te spicen met een aantal items die in de kleur trend passen. Zo zou je bijvoorbeeld voor bruine tuinkussens kunnen gaan of een poef in de kleur taupe. Op deze manier zijn de aanpassingen heel klein, maar krijgt jouw tuin of balkon toch een natuurlijke boost!

Poef

Shop hier alle kussens en hier alle poefs

3. Decoreren kan ook buiten

Heb jij een aantal planten in huis staan? Dan is het super leuk om dit ook door te trekken naar buiten. Als je een groene tuin hebt, dan zit je al snel midden in de natuur. Met een balkon of stadstuin heb je dit gevoel wat minder snel, maar toch is het fijn om een plek te creëren waar dit wel zo voelt. Met het palet aardetinten gaat dit natuurlijk helemaal goed komen. Niets is dan ook leuker om een prachtige pot te scoren voor jouw plantje, uiteraard helemaal in de aarde sferen. 

Shop hier alle accessoires

4. Sfeer tijdens de avonduren

Het duurt niet lang meer tot we weer langer buiten kunnen blijven zitten om van het zonnetje te genieten. Als de zon ondergaat heb je licht nodig buiten, maar een lamp is vaak schel en daar zit niet iedereen op te wachten. Buiten kun je net zo goed als binnen een kaarsje aansteken en die staat natuurlijk in een mooie lantaarn. Kies er eentje die gemaakt is van rotan of een lantaarn in de kleur oudroze. Op deze manier past ‘ie perfect in jouw eigen palet van aardetinten.

Tuin balkon lantaarn

Shop hier alle lantaarns