Grijs & okergeel: de kleurencombinatie van 2021

Grijs & okergeel: de kleurencombinatie van 2021

on - onderwerp

Warme en koele tinten met elkaar combineren in je interieur? Dan kan zeker! Kijk maar naar de trendkleuren van 2021: grijs en okergeel. Een rustige grijstint in combinatie met een levendige kleur geel zorgt voor een mooi contrast in je interieur. Ben je benieuwd hoe je deze kleuren het best kunt verwerken in je interieur? Ik laat je 7 trendy items zien waarin grijs en okergeel de hoofdrol spelen.

1. Luxe poef

De kleur geel straalt vrolijkheid en levendigheid uit. Dat wil je natuurlijk graag terug laten komen in je interieur. Poef Circle heeft een mooie okergele kleur en straalt luxe uit. Handig als voetenbankje, maar ook zeker als bijzettafel. Een parel voor in de woon- of slaapkamer!

SHOP HIER

2. Velvet grijs

Met een grijze bank kun je eindeloos variëren. Deze velvet hoekbank van Dimehouse is de perfecte toevoeging voor een industrieel, landelijk of modern interieur. Velvet banken zien we ook dit jaar weer volop voorbij komen. Dat is niet zo gek, want naast dat ze er prachtig uitzien zitten ze ook nog eens heerlijk. 

Grijze 3-zits hoekbank met velvetstof Peppin van Dimehouse
SHOP HIER

3. Zonnetje in huis

Een bank is natuurlijk niet compleet zonder sierkussens. Dit sierkussen van Stetson heeft een mooi visgraatpatroon en vrolijkt je bank helemaal op. Mix en match verschillende soorten kussens op de bank voor een speels effect!

Okergeel kussen met witte vissengraatpatroon Sydney van Stetson
SHOP HIER

 4. Zacht en stijlvol

Naast kussens zijn ook plaids een goede toevoeging aan je bank of bed. Dit gele plaid is niet alleen heerlijk zacht, maar geeft ook nét wat meer pit en kleur aan een grijze bank. Zo creëer je gemakkelijk een knus zitplekje in huis. 

Okergeel plaid Gabrielle met fransjes aan de uiteinden van StetsonSHOP HIER

5.  Een rustige basis

Een vloerkleed geeft direct warmte en sfeer aan je interieur. Dit grijze vloerkleed met franjes is een goede basis om in huis te hebben. Zo kun je het kleed mooi combineren met gele accessoires, maar ook zeker met andere kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Antraciet vloerkleed met fransjes aan de uiteinden Ravel van BePureHomeSHOP HIER

6. Knusse slaapkamer

Ook in de slaapkamer kun je grijs- en geeltinten terug laten komen. Dit comfortabele dekbedovertrek van Drôme straalt één en al rust uit. Ideaal dus om te combineren met gekleurde accessoires, zoals een okergeel kussen en plaid. Een rustige slaapkamer die vrolijkheid uitstraalt, dat wil iedereen toch?

Grijs dekbedovertrek met overloop Degra van DrômeSHOP HIER

7. Mix & Match

Verschillende eetkamerstoelen met elkaar combineren aan de eettafel is helemaal in. Zo kun je heel goed grijze stoelen afwisselen met gele stoelen. Deze trendy eetkamerstoelen van Dimehouse zijn bekleed met velvet en hebben een mooie vintage look. 

Eetkamerstoel grijs en okergeel Vienna van Dimehouse
SHOP HIER

 

Meer gele en grijze items zien? 

Bekijk hier