Decoratie lijsten

Decoratie-elementen die jouw woning nog leuker maken!

on - onderwerp

Je hoeft niet gelijk nieuwe meubels aan te schaffen om jouw interieur een opfrisbeurt te geven. Decoratie-elementen kunnen al voor nieuw leven in jouw woning zorgen. Benieuwd naar onze decoratie musthaves? Lees dan verder!

1. Verlichting

Waarschijnlijk beschikt jouw woning al over de benodigde verlichting. Wist je dat je heel gemakkelijk extra sfeer kunt toevoegen door middel van een tafellamp of vloerlamp? Op deze manier heeft jouw verlichting een praktische en sfeervolle functie. Ga jij voor een simpele stijlvolle lamp of toch voor een echte eyecatcher?

Verlichting

BEKIJK ALLE VERLICHTING

 

2. Wandrek

Heb je niet veel ruimte? Kies dan voor een wandrek die je aan de muur kunt hangen. Plaats op dit rek een aantal kleine decoratie elementen, maar houd er rekening mee dat het niet rommelig oogt. 

Wandrek

 BEKIJK ALLE WANDECORATIE

3. Grote planten 

Grote planten staan heel mooi in huis én ze zijn ook nog eens goed voor je. Planten voorzien ons namelijk van zuurstof en zorgen daarnaast voor een goede luchtvochtigheid in huis.

BEKIJK ALLE PLANTEN

4. Art gallery 

Creëer een mooie en speelse wand door verschillende foto's, posters en lijsten op te hangen. Door een bepaald kleurpatroon en stijl te kiezen, zorg je ervoor dat het een geheel wordt.

posters en lijsten decoratie

BEKIJK ALLE POSTERS

5. Krukken of poefs 

Het zitgedeelte kun je aankleden met een leuke poef of kruk. Naast dat het extra zitruimte creëert, is het ook ideaal voor kids of als extra bijzettafel wanneer je er een dienblad op plaatst.  

Poefs & krukken

BEKIJK ALLE POEFS & KRUKKEN

 

  

6. Grote & opvallende spiegel

Een grote spiegel zorgt voor een betere verspreiding van licht en laat de ruimte groter lijken. Ideaal voor kleinere ruimtes. Bekijk ons ruime assortiment spiegels, in alle soorten en maten.

spiegel

 BEKIJK ALLE SPIEGELS