Woonkamer

De woonkamer trends van 2022

on - onderwerp

De woonkamer is de plek waar gezelligheid ontstaat. Kan deze ruimte bij jou wel wat extra aandacht gebruiken? Dan delen wij graag een aantal tips, zodat je helemaal voorbereid bent voor de trends van 2022. 

1. Rust & minimalistisch 

Door alle drukte in ons leven is ons huis de plek om tot rust te komen. Vandaar dat het belangrijk is om bewuste keuzes te maken voor jouw interieur. Een minimalistische inrichting geeft overzicht waardoor dit heel fijn thuiskomen is.

 Woonkamer trend

BEKIJK ALLE WOONKAMER ARTIKELEN 

2. Rond meubilair   

Ronde elementen doorbreken de rechte vormen die we altijd gewend waren. Wil je een speelse uitstraling creëren? Combineer dan verschillende vormen met elkaar. Zoals een rond salontafel, spiegel of andere ronde en rechte accessoires. 

Woontrend 2022 ronde meubels

BEKIJK ALLE SALONTAFELS

3. Stijlen 

Retro en Urban is weer helemaal van deze tijd. Haal alle vintage meubels en decoratie uit de schuur en geef het een nieuw leven in jouw woning. 

BEKIJK ALLE BANKEN

4. Kleuren

Kleuren als okergeel, terra, blauw en de combinatie zwart-wit ga je het aankomende jaar veel terug zien. Geef de muur een likje verf of laat deze kleuren in jouw decoratie terugkomen.

Woontrend 2022 woonkamer

BEKIJK ALLE VLOERKLEDEN

5. Natuurlijke elementen

Een trend die nog wel even bij ons blijft zijn de materialen die een natuurlijke sfeer in jouw huis creëren. Denk dan aan licht hout, bamboe, rotan en jute, maar ook riet en zeegras. 

Woonkamer natuurlijke elementen

BEKIJK ALLE BIJZETTAFELS