Hotelslaapkamer groene tinten

Creëer een hotel-gevoel in jouw eigen slaapkamer

on - onderwerp

Geniet jij er ook zo van wanneer je in een luxe hotelkamer verblijft? Wij geven je een aantal tips hoe je in jouw eigen slaapkamer een hotel gevoel kunt ervaren!

1. Bepaal de sfeer

Misschien denk je nu gelijk aan een specifiek hotel waar je een heerlijk verblijf hebt gehad. Dit is waarschijnlijk ook het gevoel en de sfeer die je ook in jouw eigen slaapkamer wilt creëren. Komt er geen specifieke sfeer in je op? Ga dan op zoek naar diverse afbeeldingen van slaapkamers die jou aanspreken.

Hotelkamer details

BEKIJK ONZE SLAAPKAMER COLLECTIE

2. Bepaal jouw stijl en kleurenpalet 

Hotelkamers heb je in verschillende stijlen. Kies je voor Boho, Scandinavisch, Modern, Industrieel, Design, of juist een combinatie van diverse stijlen? Alles kan en alles mag, zolang jij er maar een fijn gevoel bij krijgt. Bepaal ook welke kleuren jij in de slaapkamer terug wil laten komen. Kies bijvoorbeeld 2 primaire kleuren en 2 secundaire kleuren.

Rustige hotelkamerSHOP ONZE SLAAPKAMER COLLECTIE

3. Jouw bed: het belangrijkste onderdeel van jouw slaapkamer

Een goed bed is de must als je een hotelwaardige slaapkamer wilt creëren. Investeer in jouw perfecte bed (en natuurlijk een matras), want je spendeert er immers iedere nacht op. Beddengoed is iets wat je ook niet moet vergeten. Voor een luxe uitstraling kun je het beste voor een effen set kiezen en dan als voorkeurmateriaal katoen-satijn. 

Rustige hotel slaapkamer

BEKIJK AL ONZE BEDDEN & MATRASSEN 

4. Houd het opgeruimd!

Luxe hotelkamers stralen vaak rust uit, omdat er nergens prullaria rondslingert! Probeer in je eigen slaapkamer zoveel mogelijk spullen achter kastdeuren op te bergen. Zo voorkom je dat je troepjes in het zicht hebt liggen.

Hotel kamer

BEKIJK ONS BEDDENGOED

5. Symmetrisch afstylen

De magie zit in de decoratie, maar let wel op dat je niet overboord gaat; less is more! Kies voor een aantal grotere items, zoals nachtkastjes, schilderijen, nachtlampen, vloerkleden, planten en style deze zo symmetrisch mogelijk. Symmetrie zorgt namelijk voor een rustgevende sfeer, die je vaak in hotelkamers ook terug ziet.

slaapkamer
SHOP NU