5x de mooiste vintage vloerkleden

5x de mooiste vintage vloerkleden

on - onderwerp

Een vintage vloerkleed is de perfecte toevoeging aan je interieur. Ze zijn niet alleen lekker warm, maar staan ook nog eens heel trendy en sfeervol. Kan jouw ruimte wel wat gezelligheid gebruiken? Ik laat je 5 prachtige vintage vloerkleden zien die jouw interieur een compleet nieuwe look geven!

 1. Dromerige bloemenprint

Vloerkleed Flower is een lust voor het oog! Dit laagpolige tapijt is een prachtige aanvulling op andere vintage meubels, maar komt ook ontzettend goed tot zijn recht in een modern interieur. 

SHOP HIER 

2. Subtiele tinten

Houd je meer van subtiele vloerkleden? Dan is dit kleed echt iets voor jou! Vloerkleed Gaia steekt subtiele kleuren in een stijlvol vintage jasje. Daardoor is dit vloerkleed niet alleen heel tijdloos, maar past het ook nog eens bij iedere woonstijl.

SHOP HIER

3. Een explosie aan kleur

De oosterse patronen en karakteristieke verwassen elementen geven dit vloerkleed een prachtige vintage look. Dankzij de warme kleuren en zachte fransjes aan de uiteinden straalt dit vloerkleed één en al gezelligheid uit in je ruimte! 

SHOP HIER

4. Stijlvol grijs

Met neutrale grijstinten zit je altijd goed! Dit trendy vloerkleed past werkelijk overal in huis. Het vintage kleed is niet alleen een blikvanger in de woonkamer, maar staat ook ontzettend mooi in de eetkamer of keuken.

SHOP HIER

5. Hemelsblauw met een vintage touch

Dit vloerkleed met prachtige blauwe en crèmekleurige tinten heeft een tijdloos karakter en past in ieder interieur. De hemelsblauwe kleur straalt rust uit en geeft een kalmerend gevoel. Naast de mooie kleuren voelt het kleed ook nog eens heerlijk zacht aan! 

SHOP HIER

Jouw ideale vloerkleed nog niet gevonden? Ontdek hier nog meer vloerkleden!