10 x items om jouw tuin of balkon lente-proof te maken!

10 x items om jouw tuin of balkon lente-proof te maken!

on - onderwerp

De lente is officieel begonnen en wat hebben we hier lang naar verlangd. We zeggen gedag tegen de wolken en verwelkomen de zon, want lekker relaxen in je tuin of op je balkon kan nu eindelijk weer! Om te zorgen dat jouw tuin of balkon lenteklaar is, hebben wij tien items geselecteerd die dit voorjaar niet in jouw tuin of balkon mogen ontbreken. Lees snel verder!

1. Barbecue

Niets is zo gezellig om te gaan barbecueën als het zonnetje schijnt. Pak helemaal uit met een super de luxe barbecue of schaf een kleine tafelbarbecue aan, die je overigens ook nog is overal mee naartoe kan nemen. Handig!

 barbecue

Shop hier barbecues & grills

2. Hangmat

Als je net zoals ons bent, vind je het vast ook heel lastig om uit die comfortabele hangmat te komen. Of je ‘m nu ophangt in je tuin of op je balkon, relaxen ga je gegarandeerd.

hangmat

Shop hier alle hangmatten en hangstoelen

3. Buitenverlichting

Meer sfeer creëren in je tuin of balkon? Dat doe je natuurlijk met een lichtslinger of een een gezellige lampion. Waar je ook voor kiest, bij NADUVI shop je al jouw buitenverlichting met heel veel korting.

buitenverlichting

Shop hier de mooiste buitenverlichting


4. Loungebank

Hoe groot jouw tuin of balkon ook is, een heerlijke bank mag hier niet missen. Ga voor een grote loungebank als je hier de ruimte voor hebt. Voor de kleinere buitenruimtes kies je voor een tuinset of een toffe bank met salontafel. 

tuinbank

Shop hier alle banken voor de tuin en het balkon

5. Parasol

Langzamerhand worden de temperaturen alsmaar hoger. Dit kan heel fijn zijn, maar soms is het ook even genoeg. Met een parasol geniet jij van het heerlijke weer wanneer je wil, maar kom je ook even bij in de schaduw mocht dit nodig zijn. Mooie parasols hoeven trouwens helemaal niet duur te zijn, want bij NADUVI shop je prachtige exemplaren voor heel weinig.

parasol

Shop hier alle parasols

6. Tuinposters

Wist je dat je posters net zo goed buiten kunt ophangen als binnen? Creëer een Ibiza sfeertje in je tuin met een mooie boho poster. Met dat heerlijke weer op komst lijkt het straks net alsof je echt op vakantie bent.

tuinposter

Shop hier alle tuinposters

7. Ligbed

Om een kleurtje te krijgen hoef je echt niet te verkassen naar het strand of het park. Dit doe je gewoon in je tuin of op het balkon! Het enige wat je nodig hebt is een ligbed en je bent helemaal ready.

ligbedden

Shop hier alle ligbedden

8. Buitenvloerkleed

Een vloerkleed in je tuin of op je balkon ziet er heel fraai uit en het is ook praktisch. Het is namelijk niet alleen een aanwinst voor je tuin, je kunt ‘m ook meenemen als picknickkleed voor op het strand of in het park. Je hoeft het kleed alleen maar op te rollen en onder je arm mee te nemen.

Vloerkleed voor buiten

Shop hier alle buitenvloerkleden

9. Kaarsen

Niet alleen in de winter en herfst zijn kaarsen onmisbaar, want ook tijdens de lange warme zomeravonden zorgen kaarsen voor extra sfeer. Ga voor een mooie grote lantaarn of voor een wat kleinere waxinelichthouder.

Lantaarn windlicht

Shop hier alle lantaarns

10. Accessoires voor de ultieme chill spot

Ook onmisbaar in dit rijtje zijn kussens en dekens. Zeker in de vroege lentemaanden kan het vaak in de avond nog best koud worden en dan is het natuurlijk heerlijk om weg te kunnen kruipen onder een plaid of er een paar zachte kussens bij te pakken.

Kussens en plaids

Shop hier kussens en plaids