Retourneren

Niet helemaal tevreden met je recente aankoop bij NADUVI? Geen probleem! Volg de onderstaande stappen om je bestelling snel en gemakkelijk te retourneren.

Hoe kan ik mijn artikel(en) retourneren?

1. Aanmelden ​

Meld de artikel(en) aan die je wil retourneren. Kies vervolgens de gewenste retour methode. Na het ontvangen van jouw aanvraag sturen we je binnen 1-5 werkdagen een e-mail met verdere instructies over het retourneren.

Is je artikel beschadigd of toont het een gebrek? Wij komen binnen 5 werkdagen bij je terug met een geschikte oplossing.

2. Verpak de artikel(en) ​

Verpak je artikel(en) in de originele verpakking en plak het juiste retourlabel op de doos. Elk artikel dient in de originele verpakking te worden verstuurd.

Het is niet nodig om het retourlabel uit te printen en op de doos te plakken, in het geval je hebt gekozen om je pakket op te laten halen of te verzenden met UPS.

3. Versturen ​

Breng je pakket zo snel mogelijk naar een DHL pakketpunt of maak gebruik van de ophaalservice. Woon je in België? Lever het product dan af bij een DPD pakketpunt of maak gebruik van de UPS pick-up service.

Vergeet niet je verzendbewijs te bewaren

*Lees onder aan de pagina onze retourvoorwaarden.

4. Terugbetaling ​ ​

Zodra onze partner jouw retour heeft ontvangen, gaan wij het terug te betalen bedrag binnen 5 werkdagen op jouw rekening storten. 

Algemene voorwaarden retourneren
Om de lage prijzen op onze website te kunnen handhaven zijn de kosten voor het retourneren van producten voor eigen rekening. Er worden natuurlijk geen retourkosten gerekend wanneer je per ongeluk een onjuist of beschadigd item hebt ontvangen. De retourkosten worden bij de terugbetaling verrekend.

Retourneren vanuit Nederland
Voor pakketten die binnen de afmetingen van DHL vallen wordt het standaard tarief van (€ 6,00) verrekend met het eventueel terug te storten bedrag. Bij het gebruik maken van de ophaalservice van DHL rekenen wij een standaardtarief van (€ 7,00). De maximale afmetingen zijn hierbij 180 cm x 100 cm x 50 cm, en het maximale gewicht is 30kg.

Retourneren vanuit België
Voor pakketten die binnen de afmetingen van DPD vallen wordt het standaard tarief van (€ 7,50) verrekend met het eventueel terug te storten bedrag. De maximale afmetingen zijn hierbij 100 cm x 50 cm x 50 cm, en het maximale gewicht is 30kg. Bij het gebruik maken van de ophaalservice van UPS rekenen wij een standaardtarief van (€ 9,50). De maximale afmetingen zijn hierbij 80 cm x 50 cm x 20 cm, en het maximale gewicht is 30kg.

Let op: Voor grotere of zwaardere items, die apart opgehaald dienen te worden door een koerier, houden we € 39,- (inclusief BTW) in op het aankoopbedrag dat we terug storten.

Let op: Sommige producten vallen buiten onze standaard regeling. Bekijk dus altijd de productpagina of jouw product binnen het standaard retourproces valt!

Meer informatie nodig? Bezoek onze FAQ pagina.
Mocht je er evengoed niet uitkomen, neem dan gerust contact op met
klantenservice@naduvi.com of 020-899 06 86

NADUVI gebruikt cookies om onze site persoonlijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
Je bent ingeschreven!