6 trends voor een bohemien interieur

6 trends voor een bohemien interieur

Bohemien, de stijl waar alles kan. Maar waar begin je als alles kan? Om het je wat makkelijker te maken hebben wij voor jou een lijstje gemaakt met 6 boho trends van het moment. Raak geïnspireerd en wellicht ben je binnenkort net zo’n grote fan als wij! 

1. Kleurrijke kussens

 Kussen Arrabida
SHOP HIER

Wij zijn gek op sierkussens, omdat je hiermee op een snelle, voordelige manier een bepaalde stijl in jouw huis kan introduceren. De bohemien stijl is rijk aan kleurrijke patronen en met een paar bohemien style sierkussens kan je een neutrale bank gemakkelijk opvrolijken. Ondanks bohemien niet aan regels doet, zijn vooral warme, aardse kleuren typerend voor de stijl.

 2. Vloerkleed met patroon 

Vloerkleed Tribal - Fair & FineSHOP HIER

Bij de kleurrijke kussens hoort natuurlijk ook een bijpassend vloerkleed. In de bohemien woonstijl wordt het mixen van verschillende patronen aangemoedigd, hier kan jij je dus helemaal in laten gaan! Let er daarentegen wel op dat je consistent bent in het gebruik van kleuren. Door de kleuren van de kussens en het vloerkleed op elkaar af te stemmen creëer je namelijk een mooi, samenhangend geheel. De afbeelding hierboven is hier een mooi voorbeeld van!

3. Rotan accessoires 


SHOP HIER

Natuurlijke materialen als rotan of riet zijn onmisbaar in een bohemien interieur. Het brengt rust in huis en is makkelijk te combineren met andere elementen. Groots aanpakken is niet nodig, accessoires als een rieten mand of een rotan lantaarn kunnen al een groot effect hebben.

4. Simpele wanddecoratie 

Mañana mañana - bloemenzee
SHOP HIER

Bohemien stijl herken je aan de sierlijke vormen en kleuren, laat dit ook terugkomen in de muurdecoraties. Ook hier ben je helemaal vrij in het kiezen van de vormen, als de kleuren maar passen bij de rest van het interieur. Dit schilderij past mooi in een rustig interieur met veel warme kleuren. 

5. Pampaspluimen 

Sierpluim Fair & FineSHOP HIER 

Pampasgras is de trend van nu! Deze eye-catcher past goed in een boho interieur en is door de rustige kleur perfect te combineren met rotan. Nog een voordeel; de pluimen hebben geen water nodig en gaan erg lang mee. 

6. Kamerplanten

KamerplantenSHOP HIER

Het laatste, maar zeker niet minst belangrijke item zijn kamerplanten! Zonder een kamerplant is jouw boho-interieur niet compleet. Welke plant maakt niet uit. Grote planten kunnen worden gebruikt om een lege hoek wat op te vullen. Ruimte over op een plankje? Ook daar kan je een plant neerzetten! Leef je helemaal uit, want hoe groener, hoe beter.

Kan jij niet genoeg krijgen van de bohemien woonstijl? 

ONTDEK MEER

 

NADUVI gebruikt cookies om onze site persoonlijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
Je bent ingeschreven!