Dit zijn dé lente woontrends van 2021

Dit zijn dé lente woontrends van 2021

on - onderwerp

Is jouw huis ook toe aan een lente make-over? Lees dan snel verder. Wij hebben de lente woontrends van 2021 namelijk voor je op een rijtje gezet. 

1. Natuurlijke kleuren en materialen 

Ben jij ook zo'n fan van meubels en accessoires in riet en rotan? Dan is deze trend iets voor jou! Het draait voornamelijk om het gebruik van aardse kleuren en natuurlijke materialen. Hier hoef jij niet je hele interieur voor om te gooien, want het ophangen van een rotan hanglamp of wanddecoratie doet al wonderen. Tip: aardetinten en natuurlijke materialen staan super mooi bij witte muren!

Rotan - NADUVI
SHOP HIER

2. Groen, groener, groenst

Het ultieme lentegevoel krijg je pas echt van kamerplanten! Als je voornamelijk neppe planten in huis hebt, is nu het moment om ze te vervangen voor echte. In de lente draait tenslotte alles om groeien en bloeien. Naast planten haal je met bloemen als hyacinten, tulpen of narcissen ook geheid het lentegevoel in huis. 

Planten - NADUVISHOP HIER

3. Pastelkleuren

Lila, mintgroen, zachtroze of lichtblauw: pastelkleuren it is! Deze trend kan ook dit jaar niet missen in het rijtje. Voor deze trend hoef je niet direct de verfrollers uit de kast te trekken. Met kleurrijken kussens, plaids en bloempotten haal je ook de lente in huis.

Lente - NADUVISHOP HIER

4. Paastakken

Het huis decoreren met paastakken is een echte traditie, dus ook dit jaar een must. Zet de takken in een mooie vaas en breng je interieur in de paassfeer door de takken te versieren met gekleurde eitjes, kuikentjes en lintjes. Na Pasen kan je de decoratietakken gerust laten staan, ook zonder versiering zijn de paastakjes een echte eyecatcher in jouw interieur!

Pasen - NADUVI

 Meer lente wooninspiratie opdoen?  

ONTDEK HIER